utorak, 21. lipnja 2011.

Comodo Cleaning Essentials (CCE)

Comodo Cleaning Essentials (CCE) je skup računalnih sigurnosnih alata dizajniranih kako bi pomogli korisnicima identificirati i ukloniti malware i nesigurne procese na zaraženom računalu.
Dizajniran kao prijenosni program, softver ne zahtijeva instalaciju, a može se pokrenuti direktno iz prijenosnih medija kao što je USB disk.




Comodo Cleaning Essentials (CCE) se sastoji od dvije temeljne tehnologije:

Killswitch - napredni sustav alata za praćenje koji omogućuje korisnicima da identificiraju, prate i zaustave potencijalno nesigurni postupak koji su pokrenuti na sustavu od zlonamjernih programa.
Killswitch se oslanja na Comodo-vu ogromnu bazu podataka za izoliranje nepouzdanih procesa s iznimno visokim stupnjem točnosti tj. smanjenjem lažno pozitivnih (false positives) i smanjenjem vremena provedenoga za rješavanje problema.

Malware skener - potpuno opremljen malware skenera u stanju je pronaći i ukloniti viruse, rootkite, skrivene datoteke i zlonamjernih registarskih ključeva skrivenih duboko unutar sustava. Skener je jako konfigurabilan, koristi najnovije heurističke tehnike za otkrivanje dosad nepoznatih virusa, ima prvoklasne mogućnosti za uklanjanje zlonamjernih programa i sposoban je za otkrivanje skrivenih drajvera i servisa, koji se učitavaju prilikom pokretanja sustava.





Nema komentara:

Objavi komentar

Poruka će biti vidljiva nakon provjere.