utorak, 21. lipnja 2011.

Emsisoft Emergency Kit

Emsisoft Emergency Kit je portabilna inačica iz poznatog i hvaljenog tabora Emsisoft. Sadrži zbirku programa koji se mogu koristiti bez instalacije softvera za skeniranje i čišćenje zaraženih računala od zlonamjernih programa.




Emsisoft Emergency Kit Scanner

Sa Emsisoft Emergency Kit skenerom imate snažan Emsisoft skaner uključujući i grafičko korisničko sučelje. Program skenira računalo i traži viruse, trojance, spyware, adware, crve, dialere, kejlogere i ostale maligne programe.
Pronađeni Malware može biti premještena u karantenu ili izbrisan.




Emsisoft Commandline Scanner

Ovaj skener sadrži iste funkcije kao i Emsisoft Emergency Kit Scanner, ali bez grafičkog korisničkog sučelja. Commandline alat je napravljen za profesionalne korisnike.

Da biste pokrenuli Emsisoft Commandline skener, učinite sljedeće:

- Otvorite prozor naredbenog retka (Run: cmd.exe)
- Prebacite se na pogon USB Stick (npr.: f:), a zatim u mapu izvršne datoteke (npr.: cd run)
- Pokreni skener tako da upišete: a2cmd.exe

Zatim ćete vidjeti stranicu pomoći koji opisuje sve dostupne parametre.

Sljedeći je primjer skenirati disk C: \ s omogućenim aktivnim Heurističkim modulom i arhivom podrške. Pronađeni Malware je stavljen u karantenu.

a2cmd.exe /f="c:\" /m /t /c /h /a /q="c:\quarantine\"

Emsisoft HiJackFree

HiJackFree pomaže naprednim korisnicima za otkrivanje i uklanjanje zlonamjernih programa ručno. Uz HiJackFree možete upravljati svim aktivnim procesima, otvorenim portovima, hosts datotekama i još mnogo toga. Za potpunu kontrolu nad vašim sustavom.

Emsisoft BlitzBlank

BlitzBlank je alat za iskusne korisnike i sve one koji moraju obračunavati s Malwarima na dnevnoj bazi. Malware infekcije nije uvijek lako počistiti. Ovih dana štetni softveri koriste pametne tehnike kako bi se zaštitili od toga da budu izbrisani. U sve više i više slučajeva je gotovo nemoguće izbrisati datoteku dok je operativni sustav (Windows) pokrenut. BlitzBlank briše datoteke, registri unose i ostale štetne stvari prije nego što se Windowsi i svi ostali programi pokrenu.

Izvor
Prijevod by Google + djigibao

Nema komentara:

Objavi komentar

Poruka će biti vidljiva nakon provjere.