utorak, 21. lipnja 2011.

SUPERAntiSpyware

SUPERAntiSpyware osim što se fokusirao na detektiranje i uklanjanje spywarea infekcija, program se uspješno bori i protiv trojanaca i drugih oblika prijetnji, kao što su dialeri, keyloggeri, crvi, rootkit i sl.
Program podržava brzo skeniranje, kompletan sustav skeniranja ili prilagođeno skeniranje. Program također pruža mogućnost da provjerite najnovije definicije ažuriranja prije skeniranja da vas zaštiti od najnovijih prijetnji.
SUPERAntiSpyware ima svoj popis trojanskih prijetnji . Postoji 100 primjera različitih .dll i .exe datoteka, a sve to ne bi trebalo biti dopušteno da se izvodi na vašem računalu. Klikom na bilo koju od stavki na popisu dati će vam dati detaljniji opis te prijetnje.

Jedan od najboljih razloga za korištenje SuperAntispyware je činjenica da on zapravo može ukloniti neke od najjačih zlonamjernih programa, uključujući razne Zlob trojanske infekcije, infekcije Vundo, i još mnogo toga.
Između ostaloga, ona uključuje Hi-Jack zaštitu koja sprječava da druge aplikacije (osim Task Managera) ugase neki program.

Video by Britec:


Nema komentara:

Objavi komentar

Poruka će biti vidljiva nakon provjere.