ponedjeljak, 28. srpnja 2014.

Avira Antivirus Pro 2015

Stručnjaci za sigurnost iz Avire objavili su da su lansirali Avira Antivirus Pro, koji sačinjava novu i poboljšanu jezgru iz svojeg nadolazećeg portfelja produkata 2015.
Avira Antivirus Pro nudi svim korisnicima koji koriste komercijalnu verziju, suvremenu tehnologiju protiv zloćudnih programa, uključujući neograničeni pristup Avira Protection Cloud-u te Avira URL Cloud-u, a to su dvije napredne tehnologije za otkrivanje zlonamjernih programa koje koriste proizvođaći sigurnosnih rješenja.
Prebacivanje na Avira Antivirus Pro dogoditi će se neprimjetno, bez zahtjevanja ikakvih posebnih akcija od strane korisnika. Ubacivanje proizvoda će se postupno uvoditi svim korisnicima u svijetu koji koriste komercijalnu verziju.
Jedan od proizvoda koji se plaćaju će dobiti novo ime: Avira Antivirus Suite će se preimenovati u Avira Antivirus Pro. Korisnici Internet Security Suite i Ultimate Protection Suite uživati će pogodnosti ažurirane AV Pro jezgre, bez utjecaja na dodatne funkcionalnosti njihovog proizvoda.
Kao dio lansiranja Avira Antivirus Pro, Avira također objavljuje kako od sada svojim korisnicima nudi i svoj najbrži anti-malware mehanizam. Avira sada po prvi puta koristi xVDF (produženi Virus Definition File), koji dozvoljava kompaniji da poveća broj datoteka koje utvrđuju viruse i optimizira brzinu skidanja fileova.

Nema komentara:

Objavi komentar

Poruka će biti vidljiva nakon provjere.