ponedjeljak, 12. rujna 2011.

Sagena Security Day 5

I ove godine Sagena informatički inženjering d.o.o., organizira konferenciju posvećenu računalnoj sigurnosti, Sagena Security Day 5 (SSD5). Konferencija će se održati u Zagrebu, Hotel Antunović, dana 22.09.2011., s početkom u 9 sati.

Sagena navedenu konferenciju organizira u suradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom McAfee-em. Sama konferencija je tijekom posljednjim 5 godina, koliko se i održava, prepoznata kao jedan od najznačajnijih događaja posvećenih računalnoj sigurnosti. Glavne će teme ove godine biti zaštita podataka na pametnim mobilnim uređajima (iPhone, iPad i Android) te zaštita kritične infrastrukture u industrijama poput energetike, naftne industrije, vodoprivrede te državnih institucija.

Gosti predavači su dugogodišnji zaposlenici McAfee-a, koji će svoje bogato iskustvo pretočiti u zanimljiva predavanja na SSD5. Osim djelatnika McAfee, na konferenciji će svoje iskustvo podijeliti i osobe zadužene za sigurnost u velikim domaćim poduzećima poput HT-a i Zračne luke Zagreb.

Ove godine je Sagena za polaznike konferencije pripremila i nagradnu igru koja traje od 29.08.2011. do 18.09.2011., a u kojoj je moguće sudjelovati na Sageninom Twitter računu. Pobjednici nagradne igre biti će objavljeni na samoj konferenciji. Na konferenciji će biti održan i panel intervju na kojem se očekuje i uključivanje posjetitelja konferencije u razgovor, dok će najbolji prijedlog ili ideja biti nagrađeni s Apple iPad 2.

Više detalja o konferenciji možete saznati na web stranici konferencije te na Twitter-u. Sudjelovanje na konferenciji se ne plaća, a prijaviti se možete ovdje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Poruka će biti vidljiva nakon provjere.