srijeda, 22. lipnja 2011.

Immunet Free

Brza Antivirusna Zaštita
Ostanite zaštićeni od preko 13 milijuna virusa i tisuće novih prijetnji dnevno bez preuzimanja datoteka za otkrivanje virusa. Jednostavno ostanite povezani s Immunet oblakom i imati ćete sve virusne definicije. Immunet Free Antivirus je idealan za osobe koje žele brzu zaštitu koja ne usporava njihova računala.
Malen i lagan
Do 35 puta je lakši od tradicionalnih antivirusnih rješenja. Immunetovo malo zauzeće diska i memorije neće sputavati vaše računalo za razliku od drugih rješenja.


Postojeći antivirusni proizvodi zauzimaju između 100MB i 350mb prostora na disku, a Immunet je lakši od svih njih, samo 10 MB prostora na tvrdom disku i oko 25MB radne memorije.
 
Zajednica za zaštitu
Omogućuje da zaštite svoje prijatelje besplatno. Immunet Plus je prvi antivirusni program stvoren da zaštiti svoju zajednicu i društvene mreže. Jednostavno dodajte ljude u Immunet zajednicu i pregledavajte njihove online statuse zaštite.

Detekcija u realnom vremenu
Immunet ima detekciju u realnom vremenu od virusa, spywarea, crva, trojanaca, i keyloggera bez skidanja virusnih definicija. Ostanite zaštićeni tzv. kolektivnom tehnologijom za otkrivanje virusa koja ne usporava vaše računalo.

Kompatibilnost
Znači da je Immunet kompatibilan s postojećim antivirusnim rješenjima kojima dodaje dodatni, lagani sloj zaštite. Tradicionalna antivirusna rješenja otkrivaju u prosjeku samo 50% online prijetnji, što znači da je većina korisnika nezaštićena i to je razlog zašto svaki PC može imati koristi od Immuneta i njegove slojevite zaštite.

Kolektivna Imunitet Tehnologija
Immunetova tehnologija otkrivanje virusa kontinuirano se poboljšava sa svakim novim korisnikom koji instalira Immunet Plus. Kada Immunet otkrije prijetnju kod jednog korisnika, ta prijetnja je blokirana kod svim korisnika u Immunet zajednici istodobno, dajući svim Immunet korisnicima zajednički imunitet protiv računalnih virusa.
 
Inteligentno skeniranje
Inteligentno skeniranje učinkovito otkriva i uklanja viruse, crve, trojanace, keyloggere i spyware, zahvaljujući moći kolektivne inteligencije i Immunet oblaka.
Odaberite od nekoliko opcija skeniranja:
- Flash skeniranje (procesi i registar)
- Prilagođeno skeniranje (samo određene datoteke)
- Potpuno skeniranje sustava

Video test:



Nema komentara:

Objavi komentar

Poruka će biti vidljiva nakon provjere.